Post by terdidacolmi on Feb 24, 2022 16:57:32 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Township ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Township IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nelimitat pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Township 2022 version ▞▞▞
Township Εύκολα lxk
Jimin
Wow mi-au eliminat recenzia lol. Bănuiesc că dacă nu este 100% sigur că îți șterg postările. Ei bine, ei percepe diferite persoane diferite sume pentru aceleași articole. Ca o vânzare de pietre prețioase cu decorațiuni, o persoană plătește 3,99 USD, iar o altă persoană plătește 11,99 USD pentru exact aceleași articole! Ce-i cu aia? Așa că încerc să nu cheltuiesc bani reali în joc.
Super prost merge de la ultima a utilizare!. Cum i trust pe regatta ma da afara!. Faceți ceva cu jocul asta!
Adica tre sa bagi bani si chiar destui ca sa faci .La orice verzisori pt o obosita de caramida sau scandura ceva astept de 1 zi si inca nu am gasit.
タウンシップ (Township) ミニゲーム wpwe
Multa distractie. foarte dependenta. Asta am scris acum 2 ani. Acum mi se pare plictisitor. Producătorii au renunțat. Se repetă aceleași 3 mini-jocuri și doar așa se poate avansa în evenimentele lunare. Nu pot termina nicio modificare a camerei pentru că încep de la nivelul la care am terminat. Urăsc să eșuez, dar lăcomia creatorilor a făcut imposibil să le duc la bun sfârșit. Să vă fie rușine tuturor. Iau o pauză din joc și mi-am lăsat cooperativa în mâini capabile. Sper că producătorii ne ascultă.
Incepe sa devina enervant de fiecare data cand intru trebe alte actualizari si descarcari,
Fb
Township Priložnostne avx
Fain forte fain
Am dat probleme, probleme masive, dar încă joc mult
Rezolvați problema cu timpul pt a le face...la multe e foarte mare timpul...si sa poti face doar cu o fabrică sau când le folosești la majoritatea e puțin mai adăugați o fabrică pentru oua....sa rezolvat, multumesc ...dacă a-ți face ceva și cu timpul sa fie redus la fabricare...ar fi și mai super
Este frumos dar numi place la joc pentru ca este cu dolari sa cumperi mncare pentru amilale😧😧😈😠😝😝
E dragut
O mulțime de erori de la ultima actualizare. Fă ceva!
Îmi place acest joc, ajută la deconectarea oamenilor și mă ține ocupat ore în șir. În plus, jocurile sunt distractive și ajung să-ți creezi propriul oraș.
Se blocheaza foarte muuuult !!
Localitatea mea nu seamănă deloc cu videoclipul? Iubesc să joc TOWNSHIP, ESTE CEL MAI BUN JOC PE CARE L-AM DESCARCAT ȘI L-AM JUCAT ZILNIC LA ORĂ, TOTUL DESPRE ACEST JOC ESTE GENIAL,👏🏽#1WAY TO GO Playrix Jocul meu nu este ca previzualizările What Gives???
Jocul m-a distrat, dar acum sunt enervat pentru că nu poți juca pe diferite dispozitive când este salvat. Mi se spune constant că trebuie să descarc o versiune nouă, dar Google Play spune că am versiunea actuală pe ambele dispozitive. Dezinstalarea și re-descărcarea nu face bine
După cum spun toți ceilalți, au devenit mult prea lacomi. Am jucat și am cheltuit bani în joc de aproximativ 5 ani acum. Chiar nu-mi mai place să joc. Faci totul imposibil dacă nu folosești tcash. Am terminat să cheltuiesc bani pentru premii cheesey și dezvoltatori lacomi. Ai scos toată distracția din joc!! Nu-mi răspunzi niciodată când scriu o recenzie, dar îți place să iei banii pe care i-am cheltuit în jocul tău!!!!!!
hjk
Cel mai bun joc pe care l-am iubit vreodată. Dar lucrul bun este că nu există reclame în acest joc pe care îl iubesc și este atât de distractiv de plau
Frumos joc dar schimbați sunetul de la notificări fincă e înervant mai ales noaptea .
E excelent trebuie să recunosc faptul că este fain
Este un joc captivant dar ..... orice problema ati avea centrul de comanda nu va baga in seama!
De ce se tot blochează? Nu pot sa mai intru in joc...😓
Vă rugăm să introduceți nft, cel mai bun joc
Bun joc
Joc frumos dar merge foarte greu
Plăcut de jucat în timpul liber
Este un joc bun, dar lucrul care mă înnervează cu adevărat este că ei pun toți banii pe care îi câștigi într-o pușculiță pe care apoi trebuie să-l plătești de ce să nu faci ceea ce fac majoritatea jocurilor unde sunt oferte diferite pentru a obține mai mulți bani, dar nu ai banii tăi proprii în joc luați și băgați într-o pușculiță, este frustrant!
Îmi place jocul, dar singurul lucru care nu-mi place de fapt este când rămân fără numerar, nu monedele, ci dolarii și de care trebuie să CUMPAR dolarii cu bani în viața reală sau poate banii din jocuri, dar nu îmi place. oricum stiu ceva, de aceea am pus o nota de patru stele, dar imi place jocul ☺️
A fost un joc bun. Până în ultimele zile am fost foarte mulțumit de joc, dar acum nu pot trece de ecranul de conectare. Până acum, niciun ajutor de nicăieri. Actualizare a reușit să o rezolve după o săptămână și fie tot jocul a fost restaurat la fel ca înainte😊.
aquapark.io Δράση bva
e ok..
Township Thông thường mjn
E jale. Nu mai pot sa fac nimic pe joc. Iese în continuare și trebuie să o iau de la capăt de fiecare dată. Grafica e slaba. Jocul merge în reluare. Faceți ceva.
Nu-i rău că te-ar putea începe cu mai mulți bani și stele, ar face ca oamenii să se joace, lucrurile durează prea mult pentru a fi construite
Am jucat de mult timp, încă sunt plăcut, dar sunt frustrat de provocări, a trebuit să faci o mulțime de puzzle-uri pentru cele de construcție/decorare și ÎNCĂ nu reușești să le termini este enervant. Mini-jocurile sunt grozave, dar devin repetitive. Sunt câteva pe care nu le-am văzut de luni de zile: gătit, feliere de fructe, snowboard, printre ele. Mi-a plăcut să-mi construiesc orașul și să-mi ajut cooperativa de câțiva ani și sper că voi continua să o fac!