Post by terdidacolmi on Feb 24, 2022 16:44:37 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד זהב אינסופי ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash SubZero 2022 version ▞▞▞
בסדר אבל מעצבן להיפסל
מדהים! אני לגמרי יכול להבין למה המשחק הזה מדורג 4. המשחק הזה הוא סופר מהנה ומאוד ממכר. Power trip הוא יצירת מופת מוחלטת ברמה. אני אוהב במיוחד את העיצוב שהוכנס לרמה, עם הרבה פחות אורות מהבהבים והכל. ללא ספק אחד מרוצחי הזמן האהובים עליי ללא ספק.
בכנות, הייתי מדרג את זה כדירוג גרוע, אבל אני אוהב את כל משחקי הגיאומטריה. אבל אני מזהיר אותך עכשיו, לעולם לא תנצח רמה כלשהי!!!!! כמו ברצינות... אל תחשוב אפילו להוריד את זה. אהה אז כן למשחק הזה יש רק 3 רמות, הראשונה כל כך #$@! קשה וכמובן המודעות הפולשניות שלך. הפרסומות לא כל כך גרועות בזה אבל אני מתכוון קדימה. אז בבקשה אם אתה קורא את זה אל תוריד את זה למען האושר שלך. פשוט... לך קבל התמוטטות גיאודאש למען השם
MODERN WARSHIPS Akcja qxp
זה ממשיך להנמיך את עוצמת הקול אחרי פרסומות כשאני עובר לשלב הבא אני לא יכול לזוז
טוב!... אבל אני חושב שהיצרנים של המשחק הזה כנראה צריכים להוסיף עוד משחקים לזה כי חוץ מזה זה מדהים! מִשְׂחָק. .. אז בבקשה תעשה את זה (זה יתקבל בהערכה רבה...)
כשאני עושה טוב מאוד ומת אני צריך להפעיל מחדש את האינטרו 5 מיליון פעמים כל כך מגוחך שנה את זה או שאני מוחק את האפליקציה הזו!!
הקצבים הם מה שהולך עם החפצים והמוזיקה שזה מגניב!
המשחק הזה הוא משחק טוב בסך הכל אבל יש בעיה, כשאני מקיש על המסך אבל לפעמים כלום לא קורה ויש מקרים שזה קורה בכל ניסיון ואני לא מצליח לעבור את ה-10 אחוז וזה כל כך מעצבן
Double dash tap tap geometry jump platformers - Weebly
EL NIVEL EXTRA DE GEOMETRY DASH WORLDS 1.4 הורדת שירים ...
איזה ממקר
Geometry Dash SubZero อาร์เคด kgkc
זה היה המשחק האהוב עליי מאז שהוא יצא בחנות המשחקים כי זה ממש כיף לשחק. הסיבה היחידה לכך שהוא כוכב אחד כי בכל פעם המשחק מאפס הכל. בבקשה תקן את זה ואני אשנה את הדירוגים שלי.
סנופ דוג snop dogg - Ofek Guata - SoundCloud
זה בסדר זה ממש כיף זה רק צריך עוד רמות
כל כך איטי שאני אפילו לא יכול להוריד אותו, אתה צריך להפוך אותו ללא הורדה של wifi. כדי להחליק זה עדיין בהמתנה להורדה
תוציא את התוספות מכל הנוסחים כמו שם כל כך! טיפש
משחק טוב מהנה אבל פרסומות מעצבנות והעולם הגיאוגרפי לא ייטען
כֵּיף
Geometry Dash SubZero Power Trip FULL VER All Coin ...
אתה צריך פשוט לשים את רמות Subzero מוסתרות בכספות או משהו. הפסקולים כבר נמצאים בקבצים.
יש אחלה מוזיקה וזה כיף
אני אוהב את Geometry Dash Lite אבל זה הפך להיות קשה מדי. אני אפילו לא יכול לעבור את השלב הראשון ב-100 ניסיונות. זה קשה מדי לאנשים שלא כל כך טובים בזה.
זה משחק נהדר ואני אוהב את הרמות החדשות בו, אבל זה יהיה נחמד עבורנו שחקני הגרסה המלאה אם נוכל לקבל חוויה ללא פרסומות בעת חיבור החשבון שלנו - גם מתי יוצא 2.2 או באמת רוצה לנסות את הסמלים מתחת לאפס ב מקף גיאומטריה רגיל. בסך הכל משחק מדהים 😎
המשחק מעולה אבל בכל פעם שאני משחק תמיד יוצאות פרסומות מטופשות, בבקשה תיפטרו מהפרסומות ותקבלו 5 כוכבים.
מאוד נהניתי לשחק במשחק הזה! למרות שאני מציע להסיר את המודעות. הרמות קשות, אבל מי לא יאהב אתגר? הערה לכל אלה שנתנו ביקורות ביקורתיות (זו לא הייתה דרישה, אבל אני מרגיש שאני צריך להתבטא): רובכם שנתנו ביקורות ביקורתיות כנראה מפסידים מאוד, כי כולכם שנאתם את זה כי הרמות היו קשות. הם אמורים להיות! אם זה היה קל, אז מה הטעם במשחק? חלקם אפילו לא אמרו למה הם שונאים את זה! סליחה, רק צריך להוציא את זה
זה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם זה כל כך כיף אבל יש 2 בעיות שכששיחקת הרבה רמה זה מתחיל לשים משהו כמו ממוצע או לשחק שוב תקן את זה ואין לו אפשרויות כמו לדלג ו-5 כוכבים לתקן זה אבל זה המשחק הכי טוב אי פעם😎😎😉😑
Geometry Neon Dash Subzero Walkthrough · Dog Guards Water Bowl ... Geometry Jump Walkthrough ... Drag'n'Boom Gameplay Android & IOS.
אין מה לעשות לאחר השלמת הרמות
המשחק נהדר, אבל הסיבה שאני מדרג 4 כוכבים היא שיש באג קטן ברמה: 2/Nock Em של המשחק, כשאתה מנסה לנסות לקחת את המפתח אחרי הגל הראשון, זו רק דעתי בבקשה לתקן את זה או משהו
איש משחק מדהים כמו שאם יש לך כמות עצומה של זמן להרוג ואין לך שום דבר אחר לעשות אז זה עשוי להיות הזמן הטוב ביותר שלך. אהבתי את המשחק הזה ושיחקתי ממש בכל שאר החלקים שלו
אני אוהב את המשחק הזה אבל יש דבר אחד שהופך אותו לבלתי ניתן להפעלה העובדה שיש השהיית קלט ולפעמים המוזיקה מפגרת מאחור תקן את זה וזה 5 כוכבים מלאים
עוד הדגמה לעדכון המיוחל... יאללה רובטופ. סיים את הרמה החדשה, סיים כמה באגים. תשחרר את זה כבר. אני לא שונא ב-RubRub. אבל קדימה גבר.
משחק מדהים, מאוד יפה ומאתגר מלא צבעים וכיף. המוזיקה במשחקים האלה מדהימה למשחק הזה יש הרבה משחקים כאלה וכל פעם אני נדהמת אחד יותר מהשני. 😃😊
נותן 2 כוכבים כי משחק הפיגור גרוע כי הרמות קשות
הורד משחקים מעניינים לטלפון האנדרואיד שלך. משחקי אנדרואיד
Geometry Dash SubZero Arkādes spēles rku
Enemy Gaming - פייסבוק
המשחק הזה נורא, כמות התוספות שצצו באמצע המשחק שלי הייתה מעצבנת ביותר, שלא לדבר על כמה הרמות היו קשות. אני לא ממליץ על המשחק הזה.
אני, אוהב את Geometry Dash. עידו. אבל, כששיחקתי במשחק הזה שמתי לב שהפקדים היו די מפגרים. כאילו, הייתי לוחץ כדי לקפוץ, אבל זה לא היה קופץ ובסופו של דבר הייתי מת קצר, בכל פעם ששיחקתי. נו טוב.
זה אחד המשחקים האהובים עלי בעולם, אני יודע שיש למשחק הזה רמות של 2.2. Geometry dash subzero משחק הורדתי אותו בחינם כולם אוהבים אותו כולל אותי.
ממש כיף תודה רבה למייצרים
כשקיבלתי את ההזדמנות לשחק בו, זה היה משחק טוב. אבל עכשיו זה אפילו לא ייפתח. לא משנה מה אני אנסה זה לא יעבוד.
זה משחק טוב
משחק מדהים הוא מתאים לכל גיל, אבל משהו מעצבן הוא שאם אני זז מהר מדי המשחק שלי ננעל ומתרסק זה עם כל המשחקים אבל מעל אני אוהב אותו אני משחק בו כשמשעמם לי. עובדה מהנה תקבל מודעה על המסך שתגיד לו לקבל את המשחק כשאתה משחק בו.
הבן שלי שיחק במשחק הזה. הסתכלתי בטלפון ובמודעה שהציגה אישה בקושי לבושה רקדה מול המצלמה והראתה את החלק האחורי שלה ואת החזה. המשחק מסומן לכולם, אך המודעות אינן מתאימות לילדים.
המשחק הזה מדהים הרמות לא קשות מדי אבל אם אתה מוטרד מהפרסומות, פשוט כבה את שלך.
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
משעשעה
מכל משחקי מקף הגיאומטריה, המשחק הזה טוב יותר. תצוגה טובה יותר, שירים טובים יותר, בתוספת תכונות טובות יותר כמו חזרה לאחור ללא פורטל, וקו שהופך אותך לגל. תודה רובטופ, או רוברוב. הפוך את זה לעדכון עתידי עבור הגרסה המלאה, בבקשה. צור גם משחק מקף גיאומטריה חדש בדיוק כמו תת-אפס.
Geometry Dash SubZero Arcade tol
האפליקציה הזו יכולה להיות הרבה יותר טובה אם חלק הגל בטריפת הכוח יימחק.