(Android) Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller کدهای کلیدهای بیشتر
Feb 24, 2022 16:41:25 GMT -6
Post by terdidacolmi on Feb 24, 2022 16:41:25 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کلیدهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller 2022 version ▞▞▞
مسخره بازی
این به معنای واقعی کلمه به من اجازه می دهد یک موزیکال را با 1/16 هزینه ببینم. 5 ستاره اتوماتیک. (ویرایش) همین الان بازی را تمام کردم و وای. این تمام چیزی است که می توانم بگویم. همه چیز در مورد این بازی مستحق تشویق ایستاده است. جهت هنری، اقتباس، موسیقی، توسعه شخصیت. در صورت تمایل فقط با چند آگهی بازی رایگان است. باور نکردنی. اریک افتخار خواهد کرد. 👏👏👏
بازی زیبا، امیدوارم بتوانم انتخاب کنم که کریستین با چه کسی به پایان برسد.
آفرین! برای من خیلی مناسبه از آنجایی که برخی از بازی ها برای من ناامید شده اند، این بازی بسیار ساده و زیبا است. و شخصیت ها بسیار زیبا هستند. هر نقشی بسیار زنده است و من می توانم رمان واقعی (شبح اپرا) را احساس کنم. خوب، خبر خوب خود را حفظ کنید و همچنین بهترین تلاش خود را بکنید !من به عنوان طرفدار شما برای همه شما آرزوی بهبود بازی های جدید بعدی را دارم😁😁😁😁
من آن را دوست داشتم. من از طرفداران پر و پا قرص اپرا گاستون لروکس، جوئل شوماخر و اندرو لوید وبر هستم، بنابراین عاشق این بازی شدم. این ترکیبی عالی از تمام عناصری است که در آن نسخه ها دوست دارم. اگر مایل به خرید تمام محتوا هستید، بازی در کیف پول شما ضربه می زند، بنابراین پیشنهاد می کنم منتظر تخفیف ها و پیشنهادات باشید، اما به غیر از این، این خریدها کاملاً ارزشش را دارند. هنر زیباست و ای کاش می توانستیم آن را به عنوان تصویر زمینه دانلود کنیم.
حاوی تبلیغات است، بنابراین به طور خودکار فقط یک ستاره. حیف که امکان امتیاز دهی به منهای ده وجود ندارد.
برنامه عالی! من از آن بسیار لذت می برم!
تو گوشی من پخش نمیشه
من عاشق بازی های مبتنی بر داستان هستم و بازی Phatom of the Opera لذتی مطلق است. هنر فوق العاده است و گیم پلی بازی بسیار آسان است. شما به اندازه کافی سکه از تبلیغات دریافت می کنید تا داستان را با سرعت مناسبی پیش ببرید. شخصیت کریستین گاهی اوقات کمی آزاردهنده است، زیرا او تصمیمات واقعا احمقانه ای می گیرد، اما شخصیت های دیگر کاملاً خوب نوشته شده اند، به خصوص فانتوم و شخص دیگری که خیلی دیرتر وارد بازی می شود. در کل خیلی خوبه نمی توان منتظر بازی های بیشتری از MazM بود
هرگز فکر نمی کردم دوباره یک بازی را به طور کامل بخرم. اما من بعد از 5 سال خرید صفر بازی هستم. من کاملا آن را دوست دارم!! مشکل سازندگان برای ساخت آن هستند و من نمی توانم منتظر بمانم تا بازی های بیشتری از آنها را در آینده بخرم
من هر دو جکیل و هاید را بازی کرده ام و اکنون فصل 2 را در این یکی به پایان رسانده ام و باید بگویم که خیلی دوستش دارم! هر دو بازی بسیار خوب ساخته شدهاند، خود هنر و داستان فوقالعاده بود، هر چیز دیگری در آن فوقالعاده است!!♡ نمیتوانم منتظر بمانم تا ببینم، بعد چه چیز دیگری خلق خواهید کرد! :دی
متأسفم، اما داشتن مجموعه ای بی پایان از قوانین/خط مشی حفظ حریم خصوصی من را از کار می اندازد و باعث می شود به شما اعتماد نکنم.. بازی واقعاً مهمی نیست.. حیف که کمی جالب به نظر می رسید. اوه خوب بعد..
پرفکتتتتتتتتتتت😍😍😍😍😍😍
واقعا شگفت انگیز است، هنر، انتخاب ها، داستان ها، کاملا شگفت انگیز است.. من آن را دوست دارم ^_^.. و حتی من آن را کامل کنم، نمی توانم آن را حذف کنم T_T
بازی خیلی خوبی بود ممنونم
اگر می خواهید یک خواندن تعاملی کوتاه از اولین رمان اصلی "شبح اپرا" اثر گاستون لروکس، با تصویر زیبا دریافت کنید - به این برنامه بروید! فوراً "بسته فانتوم کامل فروش غافلگیرانه" را به قیمت 6 یورو خریداری کنید، بنابراین تمام فصل ها و تصاویر را از ابتدا دریافت کنید. سکه نخرید، تا پایان بازی بسیار گران تر است. اگر اصلاً نمی خواهید پولی خرج کنید، مجاز به خواندن فقط 3 فصل در روز خواهید بود.
این بازی بسیار جالب است و هر جلسه ای که بازی می کنم مدت زیادی مرا سرگرم می کند. من دوست دارم با شخصیتها تعامل داشته باشم و نقشها را با پیشرفت داستان عوض کنم. گرافیک و آثار هنری زیبا هستند و موسیقی گاهی آرامشبخش و هیجانانگیز است. این بازی بسیار جذاب، سرگرم کننده و داستان درخشان است. من برای بسته ای که شامل تمام فصل ها می شود پرداخت کردم که حدود 20 دلار هزینه داشت، اما اگر دوست ندارید تبلیغات زیاد تماشا کنید یا نیاز به جمع آوری سکه ندارید، ارزشش را دارد.
به طور کلی از آنچه که من توانستم در داستان بازی کنم فوق العاده بود. این داستان را به شیوه ای جدید زنده کرد! با این حال، این داستان به من اجازه نمیدهد که بعد از فصل اول بیشتر ادامه دهم و میگویم اینترنت من کار نمیکند در حالی که به وضوح همه برنامههای دیگری که دارم میتوانند متصل شوند. واقعا حیف است.
KingGodCastle Strateginiai qgz
بسیار خوب
عاشقشم. من به کار واقعا خوب و عالی شما بچه ها با بازی های خود وسواس دارم.
بعد از صفحه نمایش "از هدفون برای تجربه بهتر استفاده کنید" همچنان خراب می شود.
این بازی بسیار زیبا است و من می خواهم بیشتر بازی کنم و مایلم تبلیغات را تماشا کنم اما نشان می دهد که من اتصال اینترنت ندارم در حالی که به وضوح اتصال وای فای خوبی دارم ... لطفاً این را اصلاح کنید زیرا نمی توانم بیشتر صبر کنم تا این را بازی کنم و من نمیتونم بخرمش چون خرابم
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Petualangan tji
چگونه می توانم تبلیغات را تماشا کنم؟ هر بار که میخوام ببینمشون میگه تبلیغات نداره لطفا راهنماییم کنید
اوه، نمی دانم که آیا این یک بررسی است یا نه، اما من در فصل دوم هستم (فرشته موسیقی) سعی می کنم با تماشای تبلیغات سکه به دست بیاورم، اما به محض اینکه تبلیغ شروع به پخش می کند، من را اخراج می کنند. اگر به اندازه کافی خوش شانس باشم سکه ها را می گیرم، اما اکنون هیچ کدام را دریافت نمی کنم!...نمی دانم این فقط ابزار من است یا نه، اما لطفاً این را اصلاح کنید! 휴_휴
این بازی من را کاملاً ناامید کرد ، نمی دانم چرا اینقدر رتبه بالایی دارد ، نه به دلیل متنفر بودن یا چیزی شبیه به آن مزم یک حماسه است که هر قسمت من را بیشتر هیجان زده می کند ، امیدوارم بتوانم دندون هایم را درگیر کنم pencka و به زودی یکی از Frankenstein که خیلی خوب نقاشی می کنند من jekil و hyde بازی کردم و یکی از بازی های مورد علاقه من در تمام زندگی ام شد اما این ... من فقط بخش فنی و موسیقی متن آن را برجسته می کنم اما داستان آن پتانسیل دارد اما در من نظر آنها را نداشتند
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Aventure pza
این کاملا شگفت انگیز بود، من این بازی را به همه توصیه می کنم! من همه چیز این بازی را دوست داشتم. سبک هنری، توسعه شخصیت، خط داستانی فوق العاده بود! اگر بتونم بیشتر از پنج ستاره میذارم که کاملا صادق باشم.👏♥️
این یکی از بهترین بازی های موبایلی است که تا به حال بازی کرده ام. بسیار لذت بخش. طرح به اصل کتاب Leroux می چسبد و تغییرات اندکی که برای قابل پخش بودن و درک کامل آن ایجاد شده است منسجم و منطقی است، بازیکن به راحتی می تواند موقعیت ها را درک کند. کار صوتی نیز بسیار خوب انجام شده است و به بازیکن اجازه می دهد تا واقعاً درگیر بازی شود. با تشکر از توسعه دهندگان برای ساخت این بازی! منتظر یک بازی دیگر مانند این هستیم!
تا اینجای کار، داستان بسیار هیجان انگیزی است که من از آن لذت می برم. خواهیم دید که آیا علاقه من ادامه دارد یا خیر و اگر همه چیز خوب پیش برود 5 ستاره می دهم
تا فصل 1 20% خراب می شود.
شگفتانگیزترین رمان تصویری که تا به حال خواندهام، هنر زیباست، و میتوانم بگویم که عشق زیادی وارد بازی شد، من به معنای واقعی کلمه یک بار روی لبه صندلی ام بودم، حتی کمی گریه کردم، برای من سخت است واقعاً وارد یک داستان جدید شدم، اما بلافاصله درگیر داستان شدم. اگر رمان بصری دوست دارید یا دوست دارید بخوانید، من به طور جدی فکر می کنم باید این بازی را بررسی کنید، شگفت انگیز بود!
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Piedzīvojumu spēles zeh
فقط می توانم بگویم این بهترین بازی تاریخ است؟ در ابتدا این را بدون هیچ انتظاری نصب کردم که اینقدر به آن متصل شوم، حتی می توانید این بازی را به صورت آفلاین بازی کنید! و چیزی که آن را بهتر می کند این است که شما یک گزینه دارید که کل بازی را با پول نخرید، بنابراین باید تبلیغات را تماشا کنید، اما ارزشش را دارد، من عاشق هنر، طرح، داستان، همه چیز هستم. 5 ستاره کافی نیست. من این بازی را خیلی دوست دارم.
اگر عاشق یک هیجان خوب و عاشقانه هستید، این بازی برای شما مناسب است. من عاشق فانتوم اپرا هستم. من کتاب را خوانده ام و نمایش موزیکال و فیلم را تماشا کرده ام. سکانس و صحنه های اینجا دقیق هستند. به سبک هنری نیز تبریک می گویم. من آن را دوست دارم 💖 من شیفته موسیقی هستم و این تأثیر زیادی روی بازی دارد. MazM کار فوق العاده ای انجام داد!! من آنقدر اهل بازی نیستم اما این یکی هرگز لحظه ای کسل کننده به من نداد.
عاشقشم! من همه چیزش را دوست دارم! خط داستان بهترین و هنر است! رابطه بین شخصیت ها خیلی جالبه ❤️ من شخصیت هر شخصیت رو هم دوست دارم!