Post by terdidacolmi on Feb 24, 2022 16:38:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
See on lihtsalt koopia liitmisplaanidest, õpetused on liiga pikad ja jõulised, nad olid liiga laisad, et robotitele nimesid anda, ja see on võib-olla kõige igavam mäng, mida ma kunagi mänginud olen.
Napaka bagal mag stal
georobotid
See on lõbus ja kui te esimest korda alustate, aitavad nad teid nii palju kui võimalik
Mega hea mäng
Mulle meeldib see mäng väga
Merge Plane Robots - Idle Game Priložnostne azz
Seda on väga lõbus mäng mängida ja see on lihtsalt suurepärane kogemus! Üks paljudest lahedatest asjadest on see, et kui nad on keskel, on nad robotid, aga kui nad on rajal, on nad sõidukid... üleüldse lihtsalt hämmastav mäng, mille peaksite kindlasti alla laadima!
Cedricson
Ma armastan seda mängu, sain vipiks ja ostsin kõik kalliskivid!!!
Merge Plane Robots - Idle Game Thông thường uacu
See on suurepärane mäng, et lihtsalt puhata. Ainus miinus minu jaoks on see, et seal on liiga palju reklaame ja see on üsna hiline, kuid peale selle on see hea mäng.
See on maailma parim mäng, mille peaksite hankima, sest selle eest saate häid roboteid jah, peaksite selle saama jah, peaksite seda saama jah, kes iganes sa oled.💩😎☻😈💀👻👻👻👽🤯🤡
Mulle meeldib see, kuid palju hüpikaknareklaame
Hea mäng
ممتازة ورائعة جدا جدا جدا
Kena mäng, kuid desinstallimine lõppes tüütu sõrme tõttu, mis üritas mind panna ostma teist robotit, kui münte oli saadaval. Ma vihkan seda, et laseme meil lihtsalt mängida.
See oli nii lõbus, et ma armastan seda mängu, palun tehke rohkem
GF
See on lihtsalt originaal.
Merge Plane Robots - Idle Game Casual oarq
Ttttttgg teie ees
See on hea mäng
Mitte hästi
Mäng oli segane
Põhimõtteliselt rip off merge lennuk ja tuleb välja korrutamise asi, kuid reklaame pole nii 2 tärni
Väga hea mäng, kuid see juhtus alles siis, kui ma järjest mitu korda sain ja see oli tüütu
See on lõbus
Nii et nii lõbus ilma reklaamideta.
ok, see mäng on super suurepärane vinge sisu fantastiline robotid palju roboteid lihtsalt vinge
Trial Xtreme 4 Bike Racing Rennsport ufov
ilus
Mulle väga meeldivad sellised mängud, sest robotid näevad lihtsalt nii lahedad välja ja ainuke asi, mis mulle ei meeldi, on see, et kuvatakse väike abimees, näiteks pühkige siia, ühendage see üks.
See ei ütle mulle, mida teha
sxxxzxx
See on lõbus, kuid kui pärast robotite ühendamist saate neid katsetada, on see suurepärane rakendus
Merge Plane Robots - Idle Game სხვადასხვა rxe
Mäng on hea, kuid kas saate rahuneda koos reklaamide ja väikese käega, mis ütleb teile, mida teha, palun andke talle värskendus, aitäh.~Faloni värskendus 20.10.2021: reklaamid ja tüütu käsi on endiselt alles! Muudan tärnide arvu 5-lt 3-le ja kustutan selle oma telefonist.~Falon
Sest ig on loll
See on hea mäng, kuid mulle meeldib see.
Roboteid ei saa padjadele asetada ilma seda reklaami vaatamata, iga teine nupp vajutades selle mängu reklaamid on kõik 25–30 sekundit pikad ja mõned reklaamid on naeruväärsed
Charlie