(Android/iOS) My Restaurant Cooking Home cheat code neograničeni novčići
Feb 24, 2022 16:34:53 GMT -6
Post by terdidacolmi on Feb 24, 2022 16:34:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Restaurant Cooking Home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeni novčići ▞▞▞
▞▞▞ My Restaurant Cooking Home 2022 version ▞▞▞
Zabavno je, ali dizajnirano da platite za sve. Razine postaju teške kako bi vas natjerale da platite pojačala, a sustav kasice usisava sve dragulje za koje ste radili. Morate platiti da biste ga dobili. To je frustrirajuće.
Sjajna igra, sjajna grafika, previše oglasa je loša strana i spriječila me da ovome dam 5 zvjezdica.
Dobro brzo, ali bez žurbe još uživajući u iskustvu
Popravite greške! Nemam čak ni uključenu rotaciju i iz nekog razloga igra automatski prelazi u profil u odnosu na krajolik. slikao sam! Čak sam resetirao igru i ona automatski ulazi u gameplay na profilu, vi dečki morate popraviti greške
Za sada dobro!, 😊 Sviđa mi se, pogledajte!!🙂
Dodatno, svidjela mi se igra, ali zbog ekstremnih reklama. Morao sam dlt igricu... Prolazak jedne razine i prelazak na drugu reklamu, nadogradnja tankog oglasa, puna reklama..
Sjajna igra! Jako uživam jer volim hranu i sve vrste restorana. Iako je priča smiješna jer ima jako lošu gramatiku. Vi biste to trebali popraviti i poboljšati razumijevanje.
Ne sviđa mi se, reklame sve pokvare, i samo morate potrošiti svoje novčiće samo za nadogradnje koje vas ta glupa igra tjera da kupite. Ne, ne sviđa mi se ova igra, to je samo gubljenje vremena, reklame su toliko dosadne pa nemojte instalirati ovo, radije bih samo sjedio i buljio, a zatim igrajte ovu igru ako ćete instalirati ovu igru, definitivno ne bih
U početku sam uživao, grafika je bila lijepa i davala mi je mnogo novca. Ali kako ide dalje, više ne mogu igrati offline, može se otvoriti samo putem interneta. Rastužio me. izbrisao sam ga
Dobro
Neke razine su preteške za pobijediti i moramo platiti da bismo prošli. Stvari se moraju lakše proći.
U najboljem slučaju, PRISILANI ste gledati video qt na kraju svake razine nakon početnih razina igranja. Oglasi bi trebali biti dobrovoljni, a ne dio igre. Također, jednostavno nije vrijedan umjerene zabave. Igrati za... 1:30-2 min? PRISILAN gledati reklamu od 30 sekundi. Vrlo doslovno zauzima 25-33% igre. Plus sve ostale oglasne ponude! Nisam pronašao opciju za igru bez oglasa.
Stalno me odjavljuje iz moje igre kada sam pred prolazak razine
Stvarno mi se sviđa gameplay, ali priču je teško pratiti i vrlo je zbunjujuće što se događa.
Ova igra je tako zabavna, ali ima previše oglasa i smiješno su dugački. To je tako neugodno. Neće se više igrati.
Igrao sam tek kratko, ali do sada sam stvarno uživao u igri. Nemojte imati nikakvih problema, razine igre su izazovne, ali nisu iznimno teške za proći. Pročitajte i pozitivne i negativne recenzije o igrici, ali ne dopuštam da me to spriječi da i sam isprobam igru. To nije mala dječja igra u kojoj ima izazova koje može proći samo odrasla osoba, bio bi moj jedini negativan komentar na igru. Bilo bi lijepo imati laku-srednju-tvrdu kako bi svi uzrasti mogli igrati je moj prijedlog 🤔.
My Restaurant Cooking Home Arcade bfch
Jedina igra koja vas ne zajebava!! Potrošio sam samo dolar max!!!
Svaka stvar je super i zabavna dok ne dođete do “točke”. Sve mobilne igre to imaju, to je trenutak kada morate platiti da biste prošli razine. Ova igra se događa prilično rano, na pola puta kroz 2. restoran. Tbf sve igre kuhanja su ovakve, pa deinstalirajte i pređite na sljedeću, pa na...
My Restaurant Cooking Home Trò chơi điện tử kzx
Lijepo lijepo. Mogu igrati i zaraditi novčiće i što ne bez čekanja da lopta padne gdje igra ovisi o tome koliko sam spreman potrošiti. Barem ne još.
My Restaurant Cooking Home Arcade fftv
Razine nisu previše komplicirane. Igra je također generpusna u davanju bonusa. Ove karakteristike čine igru savršenom za mene koji ne želi biti pod stresom u podizanju razine u igricama. Hvala vam puno što ste kreirali ovaj! Samo se nadamo da nam možete dati opciju kako ukloniti oglase. Nastavi s dobrim radom!
Sviđa mi se igra. Sviđa mi se grafika. Postoji 1 problem koji treba riješiti. Ja sam na 8-3, a razina 9 je otvorena za početak. Čim je kasica prasica došla, moji stvarni dijamanti koje sam zaradio i zarađujem, padaju s izvornog ukupnog iznosa koji je tamo bio. To je bez da radim nikakve nadogradnje. Imao sam 88 dijamanata onda je došao PB, pao sam na 73 dijamanta. Onda sam se popeo na 94 i nakon igranja igre opet sam pao prilično značajan iznos, i tako dalje i tako dalje.
Zabavna igra! Lako za igranje! Molimo riješite problem s preuzimanjem 3rd shopa. Neuspjeh veze, provjerite internet kada pokušate preuzeti
Halloween Cooking Games Spillehall smxc
ova igra je dobra, ali danas sam uredio svoju recenziju prije nego što sam postao frustriran😫😤 jer je jedna od razine broj 339 koja se ne dovršava igrali smo je više od 20 puta gubimo je samo neispunjenje 2-3 boda zašto ovo 🧐🧐🧐
Od početka sam uživao, ali kao i druge igre postale su tako teške .4 kupci u isto vrijeme s kombinacijama. nemoguće se natjecati, pokušavao sam 3 dana i nije uspio. Zato brišem ovu igru. Olakšajte to je igra u kojoj želim uživati niti je to kazna.
Jako je zarazna pa će vam se svidjeti vjerujte mi. Isprva je bilo malo dosadno, ali sada kada se popnete na neke nivoe onda ćete se dobro zabaviti 👍
Ako ovu igru preuzimate iz zabave, nemojte ni razmišljati o tome. Pokrećem ga da dobijem dragulje u drugoj igri. Cilj je bio 200 razina, ali odustajanje na 32 razini. F u c k ovaj programeri. Ova me igra natjerala da gledam reklame svaku minutu. Jako sam razočaran i frustriran.
Mogla je to biti sjajna igra, ali sam izgubio toliko svojih dragulja na način da sam bio bijesan.Usred sam igre i prije nego što sam shvatio da je timer istekao do kraja igre, još uvijek sam pokušavao poslužiti hranu pa sam ne shvaćajući pritisnuo gumb za nastavak koji je koštao 300 dragulja. Ovo mi se dogodilo više od 5 puta i jako me naljutilo. Tužan sam što sam deinstalirao ovu igru, mislio sam da je zabavno.
Sjajna igra do sat vremena ne možete nigdje stići a da nešto ne kupite.
Nevjerojatna igra otključala sam sve restorane😂✨😌
Ovdje ne piše da morate kupiti da biste pobijedili u igri, ali igru postavite tako da igraču ponestane vremena, dijamanata, pojačivača itd. Bio sam na jednoj razini najmanje 3 dana, što je smiješno.. ..hvala Bogu da nemaš jedinu igru. I da, koristio sam dijamante i pojačivače, i morao sam ih upotrijebiti sve odjednom. Nije vrijedno agitacije.
Sjajna igra, šteta što se pretvara u jamu novca. Osim ako ne kupite dragulje svojim novcem, ne možete dobiti pojačivače. Pojačivači koštaju previše dragulja. Koštaju stotine dragulja, ali dobivate samo nekoliko dragulja odjednom. Osim ako ne postane lakše dobiti dragulje kao što je to za novčiće, igru ću izbrisati.
Igra se ruši usred razine zbog čega stalno gubite živote. Toliko je i oglasa, većina njih također ruši vašu igru. Deinstaliraj.
Htio sam mu dati 5 zvjezdica jer je zabavno, ALI jednom kad kreneš, moraš stalno trošiti novac da unaprijediš. Jednom kada kupite stvari, to vam ne pomaže u napredovanju, jer vam onda vrijeme da završite pa je to potpuno nemoguće. Prepustio bih ovu
Na nižim razinama ova igra je zabavna, ali kada dođete do viših razina i više kupaca na pultu, AI igre ne šalje hranu ispravnim redoslijedom. Umjesto da završi narudžbu, počinje ispunjavati narudžbu drugog kupca. Deinstalirajte ovu igru
stvarno sjajna igra, nažalost, postoji način na koji mnogi oglasi često ne nagrađuju sve oglase....programeri imate zabavnu igru, ali oglase omg stvarno nema potrebe da ih postavljate pri svakom dovršetku ili za nastavak....koliko god Sviđa mi se ova igra će vjerojatno deinstalirati jer je potrebno dugo za igranje zbog oglasa i njihove duljine.... preopterećenja oglasima!!!!! Razumijem da su oglasi potrebni za profit i uvijek mogućnost plaćanja za besplatnu igru ali opet sve uz ograničenja ne svaki klik!!!!
kupio sam jer sam vidio znak zabrane oglasa, ali još uvijek moram gledati oglase, vrlo frustrirajuće. Ažurirano: razumijem odakle dolazite, volio bih da postoji mogućnost da odaberemo želimo li nagradne oglase ili ne. Kao da ne želim da gledam oglas da tražim ili gledam oglas da tražim dvostruku nagradu.
Igra je sjajna, ali prelazak na razinu 1095 je izazov. Stalno mi govore da se učitava, a čekanje je ubilačko veselje. Možete li uskoro učitati nove razine.
Nisam bio baš siguran da bih volio igru upravljanja vremenom, ali zasad je dobro
Nekada su sve ove igre bile besplatne. Bez oglasa, bez tempiranih sesija kuhanja. Igre su bile zabavne. Cafe World, Cafeland i Farmville bili su najpopularniji. Nema gubitka života ako niste bili dovoljno brzi. Zašto ne bismo mogli jednostavno kuhati i uživati u igri umjesto da žurimo. U Call of Dutyju američka vojska je zapravo tražila igrače koji su bili dobri u pucanju. Traži li netko igrače koji brzo kuhaju? Dođi. Isključite mjerače vremena i dopustite igri da ponovno bude zabavna.
Igra je izuzetno dobra, ali čak i loša, svidjelo mi se sve, ali toliko dodataka i kako ponovno pritisnemo play, učitava se i ulazi u igru čak se i vrijeme može povećati barem 10-30 sekundi